Tijd om even kennis te maken!

 

Mijn naam is Stef de Rot en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in het prachtige Zevenbergen. Al vanaf mijn 4e levensjaar ben ik verknocht aan tennis, een passie die in onze familie al generaties lang wordt doorgegeven. Als klein kind kwam ik wekelijks op de club, al was het niet met mijn ouders of broer dan wel met opa en oma. Opgegroeid tussen ballen en rackets, was het bijna onvermijdelijk dat ik de sport met hart en ziel zou omarmen.

Mijn reis in de tenniswereld heeft me naar interessante plekken geleid. Via het Cios heb ik mijn tennis- en padellicenties behaald, en gedurende die periode heb ik waardevolle ervaring opgedaan tijdens mijn stage bij Tennis en Padelvereniging Roosendaal (TPR) in Roosendaal. Na verloop van tijd heb ik daar een dag ingeleverd en met een volwaardige functie Fijnaart begonnen. Het was geweldig om te zien hoe de inzet resulteerden in een aanzienlijke groei van het ledenaantal, dat binnen ruim anderhalf jaar zelfs verdubbelde!

 

Gedreven door mijn passie en ervaring heb ik uiteindelijk de stap gezet om mijn eigen weg te gaan. In 2022 heb ik met trots OneShot Tennis opgericht. Deze stap betekent voor mij de vervulling van een lang gekoesterde droom en ik kijk ernaar uit om nog meer mensen te inspireren en te begeleiden in de wondere wereld van tennis.

 

Hopelijk zien we elkaar snel op de baan!


Hoofdsponsor van het 1ste heren team van

TV de Lobbelaer

En sponsor van de clubshirts voor alle jeugdleden voor TV Fijnaart en Heijningen